search engine by freefind

French Dutch German

Avonturen voor de onverschrokken visser.

Wij bieden u de kans om te vissen in de wereld beroemde rivier de Ebro wat een unieke ervaring belooft te zijn. Meerval, Karper en snoekbaars en blackbass van werkelijk ongelooflijke afmetingen zwemmen daar om u een fantastische ervaring in vissen te geven die u thuis nooit zult krijgen.

Dus grijp uw vis gerij, laat uw zorgen achter en spoed u naar de rivier de Ebro in de adem benemende Terra Alta streek van Catalonie. Kom en geniet de beste visvakantie die u ooit gehad hebt!

De rivier de Ebro is een van Europa's beroemdste rivieren, waar van het vissen op cat fish, carp, zander, barbel en bass genoten kan worden in een prachtige omgeving. De locale omgeving is spectaculair en heeft veel te bieden. Vis vakanties om te vissen in de rivier de Ebro in Spanje kunnen vrij prijzig zijn maar wij bieden u een optie zonder trucs, nutteloze franje of rompslomp.

De vis vakanties die wij bieden zijn zeer populair en vliegen de deur uit als zoete broodjes, dus boek tijdig om teleurstelling te voorkomen. U zult niet gemakkelijk een betere aanbieding vinden. U zult zeker geen verblijfs accommodatie vinden dat met onze accommodatie vergelijkbaar is!

U kunt vliegen naar de vliegvelden van Reus, Barcelona of Zaragoza, naar welke bestemmingen goedkope vluchten bestaan, en waar u een auto kunt huren of de trein kunt pakken. U bent bij ons na een auto rit van ongeveer 40 minuten.

River Ebro catfish fishing can result in 100lb+ catfish like this

A magnificent catfish from the river Ebro near our farm.

River Ebro - you could be cat-fishing here!

Some of the catfishing is in locations like this - The Ebro Valley.


River Ebro Boat Hire

Our boat is available for hire.Site Search Engine By Freefind

Copyright 2005 - 2012 All rights reserved